Bekçilik Parkuru İle Bekçilik Sınavını Kazanın

Bekçilik Parkuru İle Bekçilik Sınavını Kazanın

Ülkemizde her yıl binlerce bekçi alımı olmaktadır. Bekçilik ülkemizde kalkan bir uygulama olsa da daha sonra alınan karar ile tekrar yürürlüğe girdi. Bekçilik sınavına hazırlanan pek çok aday bekçilik sınavında yapılan parkurlara hazırlık amacı ile kurslara kaydolmaktadırlar. Firmamız da ise bekçilik parkuruna dair her türlü imkan bulunmaktadır. Bekçilik parkurunu başarılı bir şekilde yapabilmeniz ve çalışmanız amacı ile kurumumuzda bekçilik parkurları bulunmaktadır. Böylece eğitimlerinizi başarılı bir şekilde tamamlayarak bekçilik parkuru sınavını kazanabilirsiniz.

Bekçilik Parkuru Antrenmanları İçin Özel Çalışmalar

Bekçilik parkuru sınavı için bizi tercih etmeniz durumunda kısa bir eğitim sürecine tabi tutulursunuz. Bu eğitim süresi zarfında sizlere bu sınav hakkında detaylı bilgi verilmektedir. Bekçilik parkuru için püf noktaları ve parkurlarda başarılı biri olabilmek için tüyolar hocalarımız tarafından verilir. Kurumumuz da bulunan hocalar bekçilik parkurunu bilen ve pek çok kişiyi bu sınavda başarılı olmasını sağlamış hocalardan oluşmaktadırlar.

Fiziki Yeterlilik Testleri

Profesyonel hocalarımızı tercih eden bekçi adayları bu eğitim süresi boyunca 0 şekilde bekçilik parkuru için hazır hale gelmektedirler. Eğer sizin de bekçilik parkuru sürecini başarılı bir şekilde geçmek gibi bir hayaliniz varsa bizi terci ederek bu hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Hocalarımız tarafından öncelikli bir fiziki testten geçirilirsiniz. Fiziki testi yeterli olmayan adaylar veya fazla kilosu olan adaylara özel bir program hazırlanarak fiziki yeterlilik durumuna getirilir.

Fiziki Yeterlilik Antrenmanları

Fiziki yeterlilik durumuna gelen adaylar daha sonra bekçilik parkuru için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Bekçilik parkuru hocalarımız tarafından sizlere gösterilerek hocalar eşliğinde yapacağınız daha sonra hazır olmanız durumunda tek başınıza yapabileceğiniz parkurlardan oluşmaktadır. Bekçilik parkurunda zorlandığınız engeller hocalarımız tarafından tespit edilir ve bu hareketleri daha iyi yapabilmek için gerekli çalışmaları da yaparsınız.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.