Galatasaray’da yeni transferler sezon bitince imzaları atacaklar!

Galatasaray’da yeni transferler sezon bitince imzaları atacaklar!

Galatasaray transferde yine hareketli günler yaşıyor. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe ile ciddi bir mücadeleye girdiği Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç transferlerini, lig biter bitmez resmen açıklamaya hazırlanıyor. Sivasspor’un iki yıldızıyla da söz kesen Galatasaray Yönetimi, sezon devam ederken oluşması muhtemel bir spekülasyonun önüne geçmek için şu an bu konudaki sessizliğini koruyor.

Rıza hoca da açıkladı

İki futbolcunun durumuyla ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise “Mert Hakan ve Emre sezon sonunda kesin olarak Sivas’a veda ediyor. Ancak gidecekleri yer Galatasaray mı olur, Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı, yoksa Trabzonspor mu, bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

2 milyon Euro’luk talep

Yabancı oyuncu arayışları doğrultusunda adı hem Galatasaray hem de Beşiktaş’la anılan Mario Balotelli, İtalyan kulübü Brescia ile yollarını ayırdıktan sonra menacerler vasıtasıyla görüşmelere katıldı. Yıllık 2 milyon Euro’luk beklentisi olan 29 yaşındaki santrforun durumu, Diagne’nin satışına bağlı. Yaz kampında denenecek olan Senegalli forvet iyi bir rakama satılırsa, Balotelli transfer edilebilir. Ancak Diagne iyi performans gösterir, buna karşın beklenen teklifler gelmezse, yola Diagne ile devam edilme ihtimali bulunuyor.

Çok fazla talibi var

Scout ekibinin genç oyuncu havuzunda yer alan ve teknik heyetten de tam not alan Florinel Coman konusunda ise şimdilik beklemeye geçildi. Hagi’nin futbol akademisinde yetiştikten sonra, yine kendisinin sahip olduğu Viitorul’a, ardından FCSB’ye transfer olan 22 yaşındaki kanat oyuncusu Coman’a çok sayıda talip var. 5-6 milyon Euro’luk bonservis beklentisi nedeniyle genç yıldız adayının durumu, Galatasaray’ın Finansal Fair Play bütçesine bağlı. Eğer yaz döneminde hedeflenen satışlar gerçekleşirse, Coman transferi tekrar gündeme gelebilir

Oğulcan’la beraber 4-4-2

Cim Bom’un imza attıracağı bir diğer genç yıldız Oğulcan Çağlayan. Rizespor formasıyla başarılı bir sezon geçiren 24 yaşındaki 1.88’lik forvet, takımın yedek silahlarından biri olacak. Teknik patron Fatih Terim, Oğulcan’ın gelişiyle birlikte önümüzdeki sezon 4-4-2 sistemini sık sık kullanmaya hazırlanıyor

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.