2020 Jandarma Güven Masası Şartları

2020 Jandarma Güven Masası Şartları
                                                JANDARMA GÜVEN MASASI

 

 2020 yılının içerisinde alımı planlanan başlıca alımların başından gelmektedir. Alım şartları , geçtiğimiz 26.dönem pomem alımı ile aynı olması muhtemel düşünceler arasındadır. Her ne kadar kesin bilgi elimizde olmasa bile edindiğimiz 5 yıllık tercübeden hareketle sizlere aktarım yapıyoruz.

Alım Şartının Yüksek İhtimalle Olacağı Maddeler ;

  • Sadece Kadın Aday Alınacaktır
  • Ön Lisans 65 Puan , Lisans Kardeşlerimiz için ise 60 Puan istenecek yani pomem ilanına benzeyecek düşüncesindeyim..
  • Boy 162
  • Kilo Endeksi 18-27 Arası
  • İlanı ise önümüzdeki 1-2 ay içinde gelecektir.
  • Yaş Konusu ise : 27 Yaşından gün almamış ya da 30 yaşından gün almamış olmasını düşünüyoruz. Ama Başvuru şartlarının çok olacağı ve pomem’e de benzetileceği durum göz önüne alınca 30’a çekileceği düşüncesindeyiz.
  • Başvuru yapıcakların hepsi çağırılması mühtemel pomemdeki gibi

Peki parkur istenecek mi sorusuna gelecek olursak.

Neredeyse tüm askeri ve polis alımlarında parkur istenmektedir ve bu güven masası alımında da isteyeceği düşüncesindeyim.

  • Başvurular her geçtiğimiz yıl katlanmakta olduğu için artık kolay alınma devri neredeyse bitti kardeşlerim , yapacaklarınız ise artık daha hayati kararlardır. Bir İşe baş koyduğunuzda o işin üstesinden gelmeyene kadar o işin peşini bırakmamaya çalışın.
  • Bu Şartlara Uyacak alan adaylarımız şimdiden kursa gidip hazırlığını yapsınlar

+ Hocam Başvuru yok ortada nasıl şimdiden gideceğiz diye söyleyenleri de duyar gibiyim .

-Arkadaşlar bu şartlara sahipseniz ve bir uğraşınız yoksa gidip en azından parkur u öğrenin ve ilan geç çıkarsa bile en azından pomem alımı da kesindir ona zemin hazırlamış olursunuz ya da önceden hazırlanmış ve parkuru geçememişseniz en azından bu sefer kesin geçersiniz. Riske Atmayın her zaman hayatta sağlamcı olun.. Unutmayın , Başaranlar yılmayıp kapıyı aralayanlardır.. Hakkınızda Hayırlısı Olmasını Temenni Eder , Bu Gelecek Süreçte Sizlere Başarılar Dilerim.

+ Peki Hocam , İlimizde Hangi Kurs a Gidebiliriz , ya da gittik başarılı olamadık bize nereyi tavsiye edersiniz derseniz ,,

 

Parkur Kursu

 

 

Başka hangi alanlarda hizmet veriyoruz.

  • Diyarbakır besyo hazırlık kursu ve diyarbakır pomem parkur olarak 5 yıl önce hizmet vermeye başladık ve Akabininde diyarbakır bekçi parkur ve diyarbakır pmyo parkur kursu olarak hizmet vermeye başladık. 1000’den fazla öğrenciyi parkurda vasıtamızla başarıla bir şekilde geçmesini sağladık.
  • KENDİMİZCE HAYATİ BİLGİ 
    Arkadaşlar , Nereye Başlarsanız başlayın her zaman bu aklınızda kalsın , Her zaman iş öğrencide biter. Gerçekten dershane veyahut okul sıralarında bize söylenen nasihatları aklımıza getiriyoruz da hocalarımız gerçekten haklı. Hangi sektör hangi kurs hangi iş e başlarsanız başlayın , İşin çoğu sizde bitiyor. İyi hoca vardır , ama anlamayacak öğrenci de vardır , umursamayan öğrenci de vardır. Başkaları ne zamana kadar sizlere balık vermeye devam edecek , sizlerinde artık balık tutup geleceğe yön vermeniz gerekiyor.Bu Dönem Parkuru Başarılı Bir Şekilde Geçenleri Bu Yazımıza Tıklayarak Görebilirsiniz.
  • Peki kötü parkur hocası var mıdır ? sorusuna ise şu cevabı verebilirim ,

Bu Soruya kesin bir şekilde vardır diyebilirim.
– Unutmayın ki bizlerde parkur hazırlığı geçirip bu mevkilere kolay gelmedik , iyi ve kötü hocayı hemen ayırt edebiliyoruz. Kimileri sadece para odaklı ve umursamayan , kimileri ise gelecek ve vicdani hareket edip kendilerini geliştiren ve durmadan da öğrencilere nasıl daha faydalı olabilirim düşüncesiyle yatıp kalkan küçük olumsuzluklarda rahatsız olan hocalar vardır bu sektörde de.

Parkur Kursu Öncesi Videomuzu İzlemeyi Unutmayın Size Az da Olsa Bilgisi Olursa Bir Allah Razı Olsun Lafını Eksik Etmeyiniz.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.